Bornholms Politi: Seneste nyt fra Nexø - onsdag den 12. maj

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Nexø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Færdsel

 

Tirsdag kl. 08.28 blev en 51-årig mand standset i bil med trailer i Tværstræde i Rønne. Traileren havde defekte aksler, et stort hul i et dæk, defekte lygter, skæv chassisramme og bremserne virkede ikke. Føreren blev sigtet, og traileren fik kørselsforbud på stedet.

 

Tirsdag blev yderligere 3 bilister sigtet for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen. I disse dage, er der rigtig mange, der kører med cykler på bagsmækken uden at have den lovpligtige ekstra nummerplade monteret.

 

Tirsdag kl. 13.41 blev to drenge på henholdsvis 13 og 15 år standset på en knallert på Aasen i Nexø. Passageren benyttede ikke styrthjelm, og knallerten var ikke forsikret.

 

Også tirsdag har Bornholms Politi inddraget en nummerplade, fordi ejeren ikke havde betalt grøn ejerafgift.

 

En 20-årig mand blev tirsdag kl. 21.50 sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af cannabis. Han blev standset på Sigynsvej i Rønne.

 

ATK-bilen var tirsdag først på Nybrovej i Østerlars. 12 bilister kørte for stærkt i løbet af de 3 timer, der blev målt. 2 står til klip i kørekortet og højeste hastighed blev målt til 71 km/t. Derefter blev der målt på Sct. Klemensgade i Klemensker ved ungdomsskolen. 6 bilister blev noteret - højeste hastighed blev her målt til 66 km/t.

 

Grænsekontrol

 

Tirsdag anløb to polske sejlbåde Allinge havn. I den første båd båd var der seks polske og en tjekkisk statsborger, og i den anden tre polske statsborgere. Ingen havde anerkendelsesværdigt formål med at komme til Bornholm og er derfor afvist ved grænsen.

 

Natten til tirsdag er en estisk sejlbåd anløbet Nørrekås Lystbådehavn. Der er 10 personer om bord, hvoraf 2 havde gyldigt coronapas. De øvrige 8 har fået forbud mod at forlade båden.

 

Forsøg på 

 

Tirsdag kl. 17.50 blev en kvinde i Rønne ringet op fra telefonnummer 96301448, hvor en mand påstod, at han ringede fra Aarhus Politi, og at nogen var i færd med at hacke hendes konto. Kvinden fandt det mistænkeligt og sagde, hun ville rådføre sig med Bornholms Politi. Det fik manden til at afbryde samtalen.

 

Husk ALDRIG af udlevere kontooplysninger eller NEM-ID til nogen. Heller ikke politiet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Flere artikler