Bornholms Politi: Seneste nyt fra Nexø - torsdag den 6. maj

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Nexø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Færdsel

 

En patrulje genkendte tirsdag eftermiddag en 30-årig mand, der kørte i bil i Nexø, selvom han er frakendt kørekortet. Manden indrømmede, at han er frakendt førerretten.

 

ATK-bilen målte 3 steder i går. Først på Sdr. Landevej ved Limensgade, hvor alle overholdt fartgrænsen på 80 km/t. På Nyker Hovedgade blev en enkelt bilist noteret for 59 km/t mod de tilladte 50 km/t, og på Munch Petersens Vej i Rønne kørte 3 bilister for stærkt. Her blev højeste hastighed målt til 66 km/t.

 

Hærværk

 

Bornholms Politi har modtaget anmeldelse om hærværk på Åvangsskolen i Rønne. Nogle unge mennesker har løbet rundt på taget og blandt andet sparket 4 ventilationshætter itu, revet en el ventilation op og smadret et solcellearmatur. Hærværket er sket søndag aften.

 

Brand

 

Onsdag kort før kl. 16 indløb anmeldelse om brand i rækkehus på Blommestien i Tejn. Branden blev hurtigt slukket, og der skete ingen skade på de tilstødende boliger. Husets mandlige beboer indrømmede, at han selv havde startet branden og er derfor sigtet for forsætlig brandstiftelse. Derudover var han i besiddelse af en peberspray, da patruljen visiterede ham, og han er derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven.

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Flere artikler