Døgnrapporten i Nexø: mandag den 22. november

Profilbillede

Nexø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Færdsel

Fredag formiddag var der hastighedskontrol rundt omkring på øen. To bilister blev målt til at køre for stærkt, højeste hastighed blev målt til 116 km/t i en 80 km-zone. Derudover blev en bilist sigtet for at kørsel uden førerret.

ATK-bilen holdt lørdag på Vestermarievej i Vestermarie. Her blev to bilister målt til at køre for stærkt, højeste hastighed blev målt til 60 km/t i en 50 km-zone.
Senere samme dag holdt ATK-bilen på Munch Petersens Vej i Rønne. Her blev syv bilister målt til at køre for stærkt, højeste hastighed blev målt til 65 km/t i en 50 km-zone.

Søndag holdt ATK-bilen på Stenbrudsvej i Nexø. Her blev fem bilister målt til at køre for stærkt, højeste hastighed blev målt til 67 km/t i en 50 km-zone.
Senere holdt ATK-bilen på Segenvej i Almindingen. Her blev fire bilister målt til at køre for stærkt, højeste hastighed blev målt til 88 km/t i en 70 km-zone.

Beruselse

En 20-årig mand fra Sjælland måtte overnatte i detentionen natten til søndag.
Den unge mand blev truffet ud for Palæ Cafeen i Rønne ved midnatstid, hvor han var noget beruset og udadreagerende, hvorfor han blev taget med til detentionen. 
Den unge mand blev efterfølgende dårlig og blev overført til Bornholms Hospital, hvorfra han blev løsladt søndag morgen.

Spirituskørsel

Søndag formiddag blev en bilist standset udenfor Åkirkeby. Det viste sig, at føreren, en 68-årig mand fra Midtbornholm, var påvirket af alkohol og han blev derfor bedt om at blæse i alkometeret, der viste en promille over det tilladte. Manden blev taget med til Bornholms Hospital for udtagelse af en blodprøve.

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi