Døgnrapporten i Nexø: mandag den 4. oktober

Profilbillede

Nexø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Færdsel

En 21-årig mand blev søndag kl. 00.20 i Aakirkeby sigtet for at have ført en personbil uagtet at være påvirket af spiritus over den tilladte grænse.

Fredag havde vi ATK-vognen ude, hvor der i Nexø var tre, der kørte over de tilladte 80 km/t. Den højeste blev målt til 107 km/t. I Aakirkeby blev ti køretøjer målt til at køre over de tilladte 50 km/t, hvor den højeste blev målt til 65 km/t.

 

Lørdag d. 2. oktober er en bil parkeret ved Lidl i Rønne blevet påkørt mellem kl. 14.15 og kl. 14.45, så forreste kofanger og kølegitter er blevet beskadiget. Bornholms Politi hører gerne fra vidner til påkørslen på 1-1-4 eller politi.dk

 

Uro

 

Fredag kl. 21.45 opstod der uro i Krystalgade i Rønne, hvor en 31-årig mand blandede sig i anden politiforretning og råbte skældsord efter to betjente. Den 31-årige modsatte sig anholdelse i en sådan grad, at betjentene måtte anvende peberspray, og han blev derefter sat til at køle af i detentionen. Også en 33-årig blandede sig i politiets arbejde og blev kortvarigt anholdt.

 

Natten til søndag blev en patrulje 2 gange kaldt tl Hitten i Nexø, hvor nogle unge mænd havde svært ved at opføre sig ordentligt og rette sig efter dørmandens anvisninger. En 19-årig mand fra Hasle var konfliktsøgende og aggressiv og blev anholdt for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. En halv time senere var det en 21-årig mand fra Rønne, der ikke var tilfreds med at blive bortvist fra stedet. Også han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

 

 

 

 

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi