Nyt fra Nexø i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Nexø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

Torsdag kl. 12.50 på Harevej i Aakirkeby blev en 16-årig ung mand fra Midtbornholm sigtet for at køre på en konstruktiv ændret knallert. Knallerten blev på rullefelt målt til at kunne køre 65 km/t.

En 61-årig mand fra Rønne blev torsdag kl. 17.40 sigtet for at have benyttet håndholdt mobiltelefon under kørslen på Gartnervangen i Rønne.

Torsdag kl. 20.25 blev en 27-årig mand fra Midtbornholm bragt til standsning på Nexøvej i Aakirkeby. Manden blev sigtet for at have ført en kabinescooter til trods for, at han var påvirket af euforiserende stoffer. 

 

Forsøg på svindel

En opmærksom borger smækkede torsdag røret på, da vedkommende fik et opkald fra en mand, som udgav sig for at være fra politiet. Manden oplyste borgeren om, at en person havde oprettet forbrugslån i borgerens navn. Det eneste vedkommende skulle gøre, var at opgive nogle personlige oplysninger. Borgeren videregav ingen personlige oplysninger og lagde hurtigt på.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi