Nyt fra Nexø i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nexø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk

Vi har modtaget to anmeldelser om hærværk. I det ene tilfælde blev en rude knust i en bolig på Thorkildsvej i Rønne mellem mandag den 17. oktober kl. 23.30 og tirsdag den 18. oktober kl. 10.30. I det andet tilfælde blev er en nummerplade på en personbil ødelagt, imens bilen holdt parkeret på Vægtergade i Nexø. Dette skulle være sket tirsdag den 18. oktober mellem kl. 12.00 og 13.00.

 

Værnepligtsloven

13 unge mænd i alderen mellem 18 og 28 år er udeblevet fra Forsvarets Dag. Udeblivelse fra session kan give en bødestraf.

 

Færdsel

En borger kontaktede os onsdag formiddag, idet en firmabil for anden gang holdt uberettiget parkeret på en handicapplads på Laksetorvet i Rønne. Vagthavende fik kontakt til firmaet, der ejer bilen, som ville sørge for, at den blev fjernet og ikke ville holde på stedet fremadrettet.

En 46-årig mand fra Nordbornholm var onsdag aften omkring kl. 19 i et solouheld, hvor han var kørt i grøften på Rømeregårdsvej ud for Aarsballe. Manden var påvirket af alkohol i en sådan grad, at han blev sigtet for vanvidskørsel. Derudover blev den 46-årige sigtet for at have ført bilen til trods for, at var var frakendt førerretten. Bilen blev beslaglagt med henblik på konfiskation, og den 46-årige blev kørt til hospitalet til tjek samt til udtagelse af blodprøve. En 77-årig mand fra Nordbornholm blev sigtet for at have lånt bilen ud til den 46-årige velvidende, at han var frakendt førerretten og var påvirket af alkohol. 

 

Uro og uorden

Onsdag aften kl. 21.20 modtog vi en anmeldelse om slagsmål ved Store Torv i Rønne, hvorfor en patrulje kørte til stedet. Da patruljen ankom, traf de tre unge mænd fra henholdsvis Sjælland og Rønne; to på 17 og en på 19. Der havde ikke været slagsmål, men der var opstået lidt tumult mellem de tre personer. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi