Nyt fra Nexø i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nexø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk

I går fremgik det af døgnrapporten, at Bornholms Politi havde modtaget en henvendelse vedrørende hærværk, hvor der var malet med gult og blåt maling på Mindestenen på den russiske kirkegård i Allinge. Senere på mandagen modtog vi en formel anmeldelse af hærværket. Bornholms Politi efterforsker sagen og vi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere.

 

Færdsel

Mandag eftermiddag henvendte en 33-årig mand sig på politistationen og anmeldte, at hans bil var blevet påkørt på Vibevænget i Nexø. Anmelder vidste ikke, hvem den anden part var, da denne var kørt fra stedet uden at opgive kontaktoplysninger.

 

Trailer på afveje

En 43-årig mand ringede mandag eftermiddag og fortalte, at hans mandskabstrailer var blevet stjålet fra en adresse i Rønne. Manden fortalte yderligere, at traileren var købt af Stark Allinge, og at der på siden stod ”XL Byg Allinge”. En patrulje undersøgte, om traileren skulle være at finde i området omkring adressen. Da patruljen snakkede med genboen, viste det sig, at vedkommende havde kontaktet Stark og oplyst, at der stod en af deres trailere på adressen. Den 43-årige mand fik taget kontakt til Stark, der havde traileren ved dem, og ville sørge for at hente den igen.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi