Nyt fra Nexø i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nexø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk

Vi har modtaget fire anmeldelser om hærværk i henholdsvis Rønne, Nexø og Hasle. På Store Tovegade i Rønne mellem fredag den 23. september kl. 21.30 og lørdag den 24. september kl. 06.30 er et indgangsparti med glasdør til en ejendom forsøgt smadret. På Haslevej er en bil blevet udsat for hærværk mellem fredag den 23. september kl. 22.00 og lørdag den 24. september kl. 09.00. Den venstre side af bilen var bulet. I Hasle på Toftegårdsvej er der lavet graffitihærværk på en spildevandspumpestation samt et el-skab mellem fredag den 9. september kl. 07.00 og mandag den 26. september kl. 09.04. På Toldbodvej i Nexø er der lavet graffitihærværk på et bussoppested og på offentlige toiletter. Dette er formentligt sket mellem torsdag den 22. september kl. 23.30 og fredag den 23. september kl. 10.30. 

 

Færdsel

Mandag morgen holdte en hvid personbil til ulempe, idet den var parkeret foran en port på Storegade ud for Rønne. Det var ikke muligt for øvrige køretøjer at komme til parkeringsarealet på stedet. Der var forgæves forsøgt kontakt til ejeren af bilen af flere omgange, men uden held, hvorfor bilen blev borttransporteret. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk