Nyt fra Nexø i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Nexø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

En 53-årig mandlig bilist fra Midtbornholm blev mandag formiddag kl. 10.10 bragt til standsning på Lille Torv i Rønne. Manden førte en varebil med efterspændt påhængsvogn, der var belæsset med flamingoplader, uden at disse var fastspændt til traileren, hvilket han blev sigtet for.

Mandag kl. 12.40 blev en 34-årig mandlig knallertfører fra Nordbornholm sigtet for at føre en lille knallert til trods for, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev desuden sigtet for at have overtrådt registreringsbekendtgørelsen samt for ikke at have tegnet en forsikring på knallerten.

En 66-årig mandlig bilist fra Sjælland blev bragt til standsning ved færgeankomsten mandag eftermiddag, idet han havde monteret sorte EU-mærker på bilens nummerplader, som dermed dækkede de originale blå mærker. Manden blev derfor sigtet for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen.

Mandag inddrog vi to sæt nummerplader. I det ene tilfælde grundet restance på bilen og i det andet tilfælde grundet manglende syn. 

ATK-vognen stod mandag på Almegårdsvej og Nexøvej. På Almegårdsvej overholdt alle forbipasserende hastighedsbegrænsningen, mens der på Nexøvej var en enkelt bilist, der blev målt til at køre 94 km/t, hvor det er tilladt at køre 80 km/t. 

 

Uro og uorden

En patrulje kørte mandag omkring kl. 16 til Toldbodgade i Rønne, hvor en 54-årig beruset mand fra Rønne optrådte utryghedsskabende, ligesom han råbte ukvemsord af en beboer på stedet. Manden blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev desuden kortvarigt anholdt og taget med ind på politigården.

En 23-årig mand fra Sjælland blev tirsdag kl. 01.35 anholdt, idet han optrådte aggressiv og udadreagerende på Haslevej i Rønne. Manden forsøgte desuden at modsætte sig anholdelsen samt nægtede at oplyse generalier til patruljen på stedet. 

 

Øvrigt

En borger ringede mandag og oplyste, at der ved parkeringspladsen på Udegårdsvejen i Nexø var nogle, som camperede på stedet til trods for, at dette ikke er lovligt. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor den fik kontakt til personerne, der var på stedet. Patruljen genopfriskede reglerne for at raste og campere, og personerne oplyste, at de snart kørte fra stedet igen.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi