Nyt fra Nexø i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nexø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Brand

I forbindelse med en brand i et halmfyr på Kirkedalsvej den 29. november er en 57-årig mand sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, idet halmfyret ikke var i forsvarlig stand.

Mandag kl. 03.43 fik vi en melding om røg fra en pilleovn på Aarballe By i Aarsballe. Brandvæsnet var på stedet og i gang med udluftning.

 

Færdsel

Fredag kl. 10.23 påkørte en 57-årig kvindelig bilist en parkeret bil på Lindebergvej i Nexø i forbindelse med en højresving. Kvinden kom kørende med lav hastighed, og idet hun skulle foretage et højresving, mistede hun herredømmet over bilen. Hun blev kørt til tjek på hospitalet.

 

Uro og uorden

Natten til søndag kl. 00.33 modtog vi en henvendelse fra en beværtning i Rønne, hvor en 32-årig mand var udadreagerende. En patrulje kørte til stedet, hvor der ved ankomst var roligt igen. Den 32-årige mand var blevet smidt ud fra beværtningen.

En kvinde ringende søndag kl. 01.59 og oplyste, at hun netop havde taget bilnøglerne fra et par, en 37-årig mand samt en 30-årig kvinde, hun have været sammen med i løbet af aftenen. Kvinden mente, at parret var for fulde til at køre fra stedet. En patrulje kørte til Nexø, hvor de fik en snak med parret.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk