Nyt fra Nexø i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Nexø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri


Fredag ca. kl. 09.55 blev en 39-årig mand fra Rønne sigtet for butikstyveri i Lidl på Zahrtmannsvej i Rønne.

Færdsel


En 39-årig mandlig billist fra Østerlars blev fredag eftermiddag kl. 16.20 bragt til standsning på Gudhjemvej i Østerlars. Manden blev sigtet for at benytte håndholdt mobiltelefon under kørsel af varebil samt for at køre mindst 93 km/t over en længere strækning.

En 46-årig mandlig knallertfører fra Åkirkeby blev bragt til standsning ved Nexøvej i Åkirkeby. Manden blev sigtet for at føre en ikke registreringspligtig knallert 30, der blev målt til at kunne køre mindst 52 km/t.

Fredag kl. 21.45 blev en 20-årig mandlig billist fra Nyker sigtet for at lave burnout på p-pladsen ved Netto i Nexø.

Lørdag kl. 01.00 observerede politiet en bil der holdt på Østre Ringvej i Rønne. En 19-årig mand fra Rønne sad og sov i bilen. Manden blev fundet i besiddelse af 7 stk. receptpligtige tabletter uden gyldig recept og blev sigtet for lægemiddelloven. 

Lørdag aften på Saxesgade i Åkirkeby inddrog vi et sæt nummerplader fra en personbil grundet restance.

En 16-årig ung mand fra Rønne blev søndag kl. 16.10 sigtet for af føre KTM crossmotorcykel på offentlig stisystem ved Netto i Nexø. Motorcyklen blev bragt til Rønne politistation med henblik på yderligere undersøgelser.

Lørdag ca. kl. 08.45 modtog vi en anmeldelse om, en campering med autocamper på p-pladsen ved Udegårdsvejen i Nexø. De camperende blev bedt om at pakke sammen.

Uro og uorden


Lørdag ca. kl. 00.15 modtog vi en melding om høj musik og larm ved Circle K, Zahrtmannsvej i Rønne.
En flok unge mennesker var meget højrystende, og hørte høj musik. De fik besked på at slukke musikken og tage ophold et andet sted. En halv time senere modtog vi et opkald igen, da larmen var rykket til Lidl i Rønne. Denne gang modtog de en advarsel og blev bedt om at fjerne sig.


Dyr 


Lørdag ca. kl. 07.00 modtog vi en melding om to brune æsler, der gik rundt på vejen på Godthåbsvej i Østermarie.

Brand


Lørdag kl. 13.55 modtog vi en melding om brand i udhus i Lille Madsegade i Rønne. 
Branden var opstået i et nylontelt placeret i et udhus. Beboeren havde selv fået slukket for ilden, da patruljen ankom.


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi