Nyt fra Nexø i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nexø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri

Lørdag kl. 13.30 modtog vi en anmeldelse om butikstyveri fra Sport24 i Nexø. En ukendt person havde flyttet en jakke mod udgangen, orienteret sig om personalet holdte øje med ham, hvorefter han løb fra forretningen med jakken. Personen efterlod dog jakken på gaden.

Fra Zahrtmannsvej i Rønne er der mellem onsdag den 12. oktober kl. 22.15 og fredag den 14. oktober kl. 14.00 stjålet en knallert. Der er tale om en PGO Dr. Big i sløvgrå med en sort stribe. På knallertens bagagebære er der monteret en sort boks. Vi hører meget gerne fra borgere, der har set noget i forbindelse med tyveriet.

 

Hærværk

Fredag modtager vi en anmeldelse om graffitihærværk begået på et offentligt toilet på Kollagårinj i Rønne. Ifølge anmelder er der med flere forskellige farver malet eller sprayet tags på stedet i tidsrummet mellem fredag den 7. oktober kl. 16.00 og mandag den 10. oktober kl. 08.00.

 

Uro og uorden

Fredag kl. 20.10 modtager vi en henvendelse om, at der foran musikhuset i Rønne skulle være optræk til slagsmål. Da patruljen kom til stedet, kunne de konstatere, at der ikke havde været slagsmål, men blot nogle højlydte meningsudvekslinger, og de unge mennesker havde forladt området. 

Lørdag kl. 01.17 var der optræk til slagsmål på Store Torv i Rønne, hvorfor en patrulje kørte til stedet. Fire personer på stedet havde formentligt været i diskussion, men de forlod alle stedet, da de bemærkede patruljen.

En borger ringede lørdag kl. 03.17, da vedkommende havde bemærket, at der på Havnen i Nexø lå en del ødelagte græskar. 

En 50-årig mandlig borger fra Rønne havde lørdag kl. 13.35 optrådt højtråbende og ubehøvlet i Snellemart Centret, hvilket var til gene for de øvrige gæster. Da patruljen ankom til stedet og fik en snak med manden, undskyldte han sin opførsel og ville forlade stedet med det samme. 

 

Husfredskrænkelser

En 30-årig kvinde ringede lørdag kl. 13.40, idet hun var blevet vækket ved, at der stod to mænd i hendes hjem på Norre Bakke i Aarsdale. Kvinden var vågnet ved, at en høj mand stod i hendes soveværelse, hvor han udgav sig for at være fra Patientstøtte. Da de to mænd forlod bopælen, hørte kvinden lyden af et køretøj, der kørte fra stedet. En nabo havde set to mænd forlade stedet, og bemærkede, at den ene mand havde noget i hånden, der kunne minde om en taske. Vi hører meget gerne fra borgere, der har set noget, eller på anden vis kan have oplysninger om hændelsen. 

 

Færdsel

En 47-årig mand oplyste, at der lørdag aften kl. 19.35 var en hvid kassevogn, der havde ramt tagrenden på vedkommendes hus på Grønnegade i Nexø. Der var slået et hul i tagrenden og fem rendejern var ødelagt. Kassevognen var til trods for påkørslen kørt videre uden at udveksle oplysninger med manden.

En 22-årig mand fra Rønne blev søndag aften kl. 21.47 på Haslevej i Rønne sigtet for at føre sin personbil, selvom der ikke var gyldig forsikring på køretøjet. Bilens nummerplader blev inddraget på stedet. 

 

Musik til ulempe

Søndag kl. 01.36 modtog vi en henvendelse om høj musik fra Østervang i Rønne. Borgeren havde tidligere påtalt den høje musik. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf 6-7 unge mennesker, som var indforstået med at dæmpe musikken. I forbindelse med at patruljen var på stedet, så de en 23-årig kvinde fra Midtbornholm i færd med at ryge en joint. Kvinden blev derfor sigtet herfor.

En borger oplyste søndag kl. 18.47, at en beboer i haveforeningen Fælleshåb i Rønne opholdte sig på stedet og spillede meget høj musik. Patruljen traf den 56-årig beboer fra Nordbornholm, der skruede ned for musikken og var indforstået med, at der skulle være ro.

 

Vold

Søndag aften kl. 02.11 blev en 23-årig mand fra Sjælland umotiveret slået i hovedet med en knytnæve af en 21-årig mand fra Rønne. Den 23-årig mand faldt i forbindelse med slaget, hvorefter flere personer på stedet gik imellem de to parter. Den 21-årig mand løb fra stedet mod Store Torv, hvor han blev genkendt og anholdt, sigtet for vold. Manden blev kortvarigt bragt ind på politigården, hvor han blev afhørt og løsladt igen efterfølgende. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk