Vikar til Botilbuddet Nexøhuset

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

 

 

Kunne du tænke dig at blive én af de vigtige brikker, der får puslespillet omkring vores beboere til at gå op?

Vi søger vikarer til Nexøhuset, som har lyst til at hjælpe vores beboere i det daglige og bidrage til at højne deres livskvalitet. Det er ikke et must, at du har erfaring indenfor det pædagogiske, da dine nye kolleger vil sørge for grundig oplæring. Det vigtigste er, at du har hjertet på rette sted og finder glæde ved at hjælpe andre.  

I Nexøhuset samarbejder ca. 50 medarbejdere om at hjælpe 14 beboere med at få en god dag og et godt liv. Vi hjælper beboerne med alt fra påklædning, personlig pleje, måltider, medicin og aktiviteter som ture ud af huset, sanserum mm. Nu søger vi vikarer, som vil indgå i samarbejdet og gøre en forskel for beboerne – vil du hjælpe med det?

Det er vigtigt for os, at du kan påtage dig ansvaret med at skabe gode relationer til beboere, kolleger og pårørende, og at du ønsker at være en del af en arbejdsplads ,hvor vi vægter beboernes selvbestemmelse, indflydelse og livskvalitet højt.

Vi tilbyder varierede og alsidige opgaver, da alle vores beboere er forskellige og har behov, som varierer fra person til person. Vores beboere har alle betydeligt nedsat funktionsevne. De fleste er kørestolsbrugere og har begrænset eller intet verbalt sprog. Det er derfor vigtigt, at du kan moderere dit tempo og din tilgang i forhold til den enkelte beboer. Til gengæld tør vi godt love at dine arbejdsdage ikke bliver ens og at du vil møde nye spændende udfordringer.

Som tilkaldevikar kommer du til at indgå i husets daglige arbejde, og der vil både være vagter som planlægges frem og også behov for at kunne ringe om vagter samme dag. Vi arbejder døgnet rundt, så der vil være skiftende arbejdstider.

I huset samarbejder vi på tværs af fagligheder og roller. Vi er pædagoger, pædagogiske assistenter, social og sundhedsassistenter, ergoterapeut samt ikke-faguddannede medhjælpere, og vi hjælper sammen beboerne i det daglige for at give dem den bedst mulige tilværelse.

Hvis du kan se dig selv i rollen som vikar hos os, så send en ansøgning afsted mod Nexø. Vi glæder os allerede til at læse den.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelse.

 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen. 

Ansøgningsfrist

22-05-2024

Samtaletidspunkt

Uge 22

Ansættelsesdato

01-06-2024

Kontaktperson

leder af Botilbuddet Nexøhuset
Lonnie Beijer Hald
56926448 / 30181936

Arbejdssted

Botilbuddet Nexøhuset
Stenbrudsvej 23, 3730 Nexø

En arbejdsplads, der binder øen sammen

BRK er en unik kommunal arbejdsplads, fordi øen er en selvstændig region. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som er ansvarsområder danske kommuner normalt ikke varetager. På brk.dk kan du læse mere om kommunen, der med 3.600 ansatte er øens suverænt største arbejdsplads.

BRK er en røgfri arbejdsplads. 

Vi hjælper dig på plads

Det er en stor beslutning at flytte til ’solskinsøen’ – derfor står du heller ikke alene med den. Vi har nemlig en tilflytterkonsulent, der hjælper med bolig, job til din ægtefælle og skole- eller fritidstilbud til familiens mindste. Læs mere her.

 

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Bornholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Botilbuddet Nexøhuset, Stenbrudsvej, 3730 Nexø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6045483

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet