Bornholms Politi: Seneste nyt fra Nexø - mandag den 12. oktober

Kilde: Bornholms Politi
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk

Nexø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Færdsel

 

En bil parkeret på parkeringspladsen ved Jysk i Rønne er torsdag blevet påkørt mellem kl. 15.00 og kl. 15.30. Bornholms Politi hører gerne fra vidner til påkørslen.

 

Fredag kort før kl. 13 blev en 18-årig mand standset på en PGO knallert på Brogårdsvej i Nyker. Manden var påvirket af hash, knallerten blev målt til at kunne køre mere end 70 km/t, bremserne virkede ikke tilstrækkeligt og havde ikke baglys. Da manden tidligere er sigtet for samme forteelse, blev knallerten beslaglagt på stedet.

 

En 23-årig mand blev fredag kl. 21.40 sigtet for spirituskørsel, da en alkometertest slog ud over det tilladte. Manden blev truffet på parkeringspladsen udfor Jysk i Rønne.

 

Lørdag kl. 00.40 blev en 18-årig mand standset i bil på Vibegårdsvej i Rønne. Han blev skønnet kraftigt påvirket af alkohol, og måtte  en tur på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, der skal fastslå promillen.

 

Fredag målte ATK-bilen på Almegårdsvej i Rønne i 50 km-zone. Alle bilister overholdt fartgrænsen. Dernæst blev der målt på Søndre Landevej ved Nylars, hvor en enkelt bilist havde for meget fart på. Bilisten blev målt il 97 km/t. Sluttelig blev der målt på Vestermarievej i 50 km-zone. Her kørte 2 blister for stærkt - højeste hastighed blev målt til 65 km/t. 

 

Brand

 

Lørdag kort før kl. 12 indløb anmeldelse om brand i et rækkehus i Kirkestræde i Nexø. Der var ingen hjemme og naboerne havde slået alarm. 

En hund blev reddet ud af huset og tilset af en dyrlæge. Branden er opstået i køkkenet, og en nærmere brandundersøgelse skal fastslå den præcise brandårsag.

 

Natten til søndag udbrød brand i en lade med gammel halm på Store Hallegård i Østermarie. Det lykkedes brandvæsnet at redde stuehuset, men slukningsarbejdet pågår stadig. Årsagen til branden er pt. ukendt.

 

 

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Flere artikler