Bornholms Politi: Seneste nyt fra Nexø - mandag den 16. november

Kilde: Bornholms Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Nexø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Færdsel

En 45-årig knallertkører fra Aakirkeby havde fredag den 13. kl. 2020 glemt at medbringe sit kørekort, da han kørte på sin store knallert på Zahrtmannsvej i Rønne, så for ham var der noget uheldigt over fredag den 13., da han nu må betale en bøde for sin glemsomhed. Måske vil det hjælpe ham, at man snart kan have sit kørekort digitalt på sin telefon.

Vold

En 55-årig kørestolsbruger blev lørdag den 14. kl. 15.15 overfaldet ved et supermarked på Kæmpestranden i Allinge, da han efter lidt skænderi med en 53-årig mand fik tildelt et spark i ryggen, mens han sad i sin kørestol. De kendte hinanden i forvejen, så det var en let sag at få anholdt gerningsmanden senere på dagen. Han kan nu afvente det retslige efterspil.

Ammoniakudslip

Lørdag den 14. kl. 15.45 fik politiet en anmeldelse om kraftig ammoniaklugt fra slagteriet på Haslevej i Rønne. Det viste sig, at man under arbejde på udskiftning af nogle transportrør til ammoniak havde et mindre udslip, der afgav kraftig ammoniaklugt i området omkring Haslevej/Gartnervangen. Det undersøges nu nærmere, om der foreligger en overtrædelse af miljøreglerne. 

ATK

Lørdag den 14. holdt målebilen indenfor byzonen på Birgersvej i Aakirkeby i godt tre timer. 13 bilister kørte for stærkt, og den værste kørte 65 km/t. Målebilen holdt også indenfor byzonen i to en halv time på Stenbrudsvej i Nexø, hvor to bilister kørte for stærkt. Her kørte den værste 63 km/t.

Søndag den 15. holdt målebilen i tre timer på Borrelyngvej ved Rutsker udenfor byzonen. 11 køretøjer blev målt, og den værste kørte 101 km/t. Senere holdt målebilen på Munch Petersens Vej i tre timer, hvor fire køretøjer blev noteret. Her kørte den værste 67 km/t.

Løse dyr

Søndag den 15. kl. 16.00 gik 17-18 stykker kvæg græssende rundt i grøften på Dalslundevej i Østermarie. Ejeren blev udfundet og kaldt ud for at indfange sit kvæg. Inden han fik træskoene på, havde kvæget fundet andre græsgange, så han måtte ud at lede efter sit kvæg for at få det sikkert indenfor egen indhegning.

To heste var på springtur søndag den 15. kl. 1830 på Rønnevej ved Nylars, da de af ukendte årsager var brudt ud af deres indhegning. Den ene blev indfanget, mens den anden forblev undsluppen. Hesten er her til morgen indfanget.

Alvorligt trafikuheld

Søndag den 15. kl. 18.35 blev en 65-årig mand påkørt af en personbil, da han stod midt på kørebanen på Rønnevej i Nylars. Ved sammenstødet blev fodgængeren svært skadet, og han blev i den tilkaldte ambulance kørt til Akutmodtagelsen i Rønne. Her kunne lægen desværre konstatere, at manden var afgået ved døden. De pårørende er underrettet. Den 26-årige mandlige fører af uheldsbilen blev testet negativ for alkohol og narkotiske stoffer. I forbindelse med beredskabets arbejde på stedet, var Rønnevej afspærret i fire timer.

 


 
Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Flere artikler